Tandblegning

Et hvidere smil – din genvej til velvære…

En blegebehandling kan flytte dig hele 5 niveauer på farveskalaen, – væk fra de gulige eller mørke nuancer til hvidere tænder. Du ser yngre, mere soigneret og mere glad ud… – ganske enkelt! Blegebehandlingen udføres af højt uddannede og professionelle behandlere og vi garanterer synlige resultater efter kun lidt over 1 times behandling. Tænk på hvad du bruger på tøj, frisør eller makeup år efter år. I det lys er en tandblegning også økonomisk en særdeles overkommelig genvej til velvære.

Ekstern blegning

Ved ekstern blegning fjernes de farvestoffer som emaljen gennem årene har taget til sig fra mad, drikkevarer og eventuelt tobaksrøg, som du har nydt. Blegning viser gennem langtidsstudier tilbage fra 1980’erne og op til de nyeste, ikke at være skadeligt for dine tænder.

Blegningen kan udføres som klinik blegning, med lysbehandling og specialtilpassede blegeskinner efterfølgende (er med i prisen), eller som hjemmeblegning, med specialtilpassede blegeskinner

Du kan dog få forbipasserende isninger, hvilket vi tager forbehold for ved at du efter blegningen får udleveret en tandpasta med ekstra højt fluorindhold for at modvirke eventuelt ubehag.

Intern blegning

Ved intern blegning fjernes misfarvninger inde i tanden fra f.eks. en blødning ved rodbehandling. Blegningen foregår ved at fyldning og lidt af rodmaterialet fjernes og blegematerialet ilægges og der lukkes med en midlertidig fyldning. Dette gentages indtil tanden har fået den ønskede farve så den passer til nabotænderne og en afsluttende fyldning laves af plast.

Læs Tandlægerne I Carlsro I/S anmeldelser på Facebook

Tandlægerne I Carlsro I/S har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 21anmeldelser.

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.