Paradentose

Ca. 40 % af befolkningen rammes af parodontose – særligt personer over 40 år. Lidelsen starter som en betændelse med blødning fra tandkødet og fordybede tandkødslommer. Stoppes betændelsen ikke, breder den sig til den knogle, som tænderne er fastgjort til, hvorved denne trækker sig tilbage. Til sidst vil tænderne blive løse og falde ud.

Parodontose er en meget lumsk sygdom, som kan komme pludseligt eller gradvist. For det meste mærker man slet ikke noget til sygdommen, før tænderne bliver løse, eller før hævelse og tandpine hyppigere og hyppigere generer. Og så kan det allerede være for sent at redde tanden! Vi kontrollerer, ved de regelmæssige undersøgelser, alle tænder for parodontose. Opdages sygdommen i tide, kan den oftest behandles, og tænderne blive raske.

Parodontose er en af grundene til, at regelmæssig tandpleje er så vigtigt. Sygdommen opdages oftest af tandlægen eller tandplejeren ved de regelmæssige undersøgelser. Vi vil derefter tilbyde dig en løbende parodontosebehandling, der tilpasses dit specifikke behandlingsbehov. Derudover vil vi naturligvis rådgive dig om din daglige tandpleje.

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.