Rodbehandling i Rødovre

Rodbetændelse opstår i de fleste tilfælde ved, at en tands nerve dør på grund af bakterieindtrængen, ofte som følge af et stort hul (caries) eller på grund af et slag på tanden.

Affaldsstoffer fra den døde nerve siver ud i omgivelserne ved rodspidsen og der kommer en knoglenedbrydning omkring denne. Når man rodbehandler, fjerner man den døde nerve og desinficerer rodens indre kanalsystem, hvilket kan tage flere behandlingsseancer. Efter endt desinficering bliver tanden fyldt med noget pasta og nogle små points, så den er tæt og steril.

 

Prisen på en rodbehandling

De fleste tænker, at en rodbehandling kan være en bekostelig affære – og det har de for så vidt også ret i. Men opdager du problemet i tide, vil vi kunne hjælpe dig – og i mange tilfælde vil vi kunne undgå at skulle igennem den helt store tur. Mistes en tand kan et implantat blive nødvendigt. Derfor er der god fornuft, tandsundhed og økonomi i at bevare tanden med rodbehandling om muligt.

Prisen på din rodbehandling afhænger af din situation, og den vil typisk ligge et sted mellem 1.500-4.500 kr.

Ved mistanke om rodbetændelse – book en tid

Mistænker du, at du har begyndende rodbetændelse, eller kan du tydeligt mærke, at der er noget galt i en tand, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 70 88 84 15 og bestil en tid. Selvom det kan være fristende at udskyde, bliver det kun værre af at vente.

Læs Tandlægerne I Carlsro I/S anmeldelser på Facebook

Tandlægerne I Carlsro I/S har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 21anmeldelser.

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.