Tandlæge Rødovre Centrum
Find vores tandlægeklinik

Når du skal finde den rigtige tandlæge, er det vigtigt at vælge en klinik, der har en central placering i Rødovre og tæt på Hvidovre, Brøndby og København.

Dette gør det let for dig at komme til og fra i både bil og offentlig transport.  Gratis parkering og gode parkeringsforhold. Hvis det er let at komme til tandlægen, er der større chance for at du møder op til de regelmæssige tjek, og på den måde kan vi sammen holde dine tænder sunde og pæne – hele livet.    

Tandlægerne i Carlsro er centralt beliggende i Rødovre, tæt på offentlig transport, butikker og parkering. Både lige ved klinikken i Carlsro Centeret og i Rødovre Centrum. Vores praktiske beliggenhed gør det let for dig som patient at passe din tandlægetid ind i din travle hverdag. Kombiner fx dit tandlægebesøg med en indkøbstur i Rødovre Centrum, et af Danmarks største indendørs shopping centre, og slå på den måde to fluer med ét smæk.

Offentlig transport til vores tandlæge nær Rødovre Centrum

Vores klinik har adresse på Tårnvej 219 st, 2610 Rødovre, og du parkerer lettest bilen ved Carlsro Centeret eller på en af de 2.700 gratis parkeringspladser i Rødovre Centrum. Benytter du dig i stedet af offentlig transport stopper Bus 200S mod Lyngby Station ved Rødovre Centrum, hvorfra der kun er et par hundrede meter til du træder ind i vores klinik.

Rutebeskrivelse til Rødovre Centrum 

Er du på udkig efter en kompetent og behagelig tandlæge nær Rødovre Centrum, er Tandlægerne i Carlsro et sikkert valg. Vi tilbyder stort set alle tænkelige behandlinger i vores moderne lokaler i Rødovre, og vi står klar til at være behjælpelige, hvis du oplever akutte smerter.

Hos Tandlægerne i Carlsro, lige ved Rødovre Centrum, har vi patienter fra en stor del af Sjælland. Udover patienter fra Rødovre, har vi også patienter fra:

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.