Det første besøg på klinikken som ny patient…

Første gang du kommer hos os bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende. Du vil blive modtaget af en af vore dygtige behandlere, og der vil være god tid til, at vi sammen kan snakke om dine forventninger, ønsker og behov. At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid. Hos os har du derfor, naturligvis, altid frit valg blandt vore behandlere. Når du har fundet din tandlæge og tandplejer, er det dem som vil følge dig fremover.

Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sygesikringsbevis, samt evt. medicinskema og medicinkort.

Husk at oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark”, så indberetter vi automatisk for dig. Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem SMS og e-mail. Du vil også blive tilbudt en reminder, ligeledes i form af en SMS eller mail dagen før din aftale. Journal og røntgenbilleder kan kun med din accept rekvireres fra din tidligere tandlæge. Dette vil vi gerne bede om lov til fra dig.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget, du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.