Invisalign

Vi tilbyder Invisalign

Invisalign er en tandreguleringsmetode som gør det muligt at få rettet din tænder effektivt med en næsten usynlig og udtagelig bøjle. Invisalign er en innovativ serie af specialfremstillede højteknologiske plastskinner, som gør det muligt for dig gradvist at få rettet dine tænder, oftest i løbet af 6-18 måneder. Her undgår du den generende og synlige “togskinne”, som oftest benyttes til traditionel tandregulering, og du får lige og flotte tænder med det mindst mulige ubehag.

Hos Tandlægerne i Carlsro har vi særdeles gode erfaringer med denne moderne form for tandregulering. Mange af vores patienter foretrækker dette alternativ, da de således slipper for generne, der normalvis er forbundet med en bøjle. Med Invisalign har man nemlig udviklet en behandlingsform, hvor langt de fleste ulemper ved tandregulering undgås.

Invisalign – skridt for skridt

 1. Indledende konsultation
 2. Der tages 3-D scan samt røntgenbilleder og fotos af dine tænder og ansigt
 3. Herudfra laves et specialfremstillet skinnesæt til dig
 4. Når du modtager skinnesættet, monteres små plaststøtter og tager du første skinne i brug
 5. Du bærer skinnen hele dagen med undtagelse af, når du skal spise og børste tænder
 6. Skinnen bæres 20-22 timer i døgnet
 7. Skinnen rengøres to gange dagligt
 8. Hver 14. dag skifter du skinne, nogen kan skifte hyppigere
 9. Gå regelmæssigt til konsultation hos tandlægen
 10. Du fortsætter med at skifte til ny skinne, indtil det ønskede resultat er opnået
 11. Der afsluttes med en lille tråd på bagsiden af fortænderne, monteret med plast og natskinner (Vivera retainer), så resultatet fastholdes stabilt

Er du stadig i tvivl om hvad Invisalign er?
Så kan du læse vores blogindlæg – Hvad er Invisalign?

Vi er certificeret i Invisalign. 

Hvem henvender Invisalign sig til?

Invisalign som behandlingsform henvender sig til alle, der drømmer om lige og jævne tandrækker. Disse gennemsigtige skinner kan afhjælpe mellemrum mellem tænderne, underbid, krydsbid og overbid. Behandlingstiden varierer fra person til person, da dette afhænger af den enkelte behandlings kompleksitet.

Voksne fravælger de ofte at få foretaget tandregulering, fordi de ikke har lyst til at gå med en fast bøjle – både fordi de ikke syntes det ser pænt ud, og fordi det er en ufleksibel løsning. Invisalign er tandregulering, der er skræddersyet til dig. Ved hjælp af en række special fremstillede, gennemsigtige skinner bliver dine tænder gradvist skubbet på plads, så du får lige tandrækker og et smukt, naturligt smil.

Fuld fleksibilitet med Invisalign

Skinnerne er aftagelige, derfor kan du altid fjerne dem, når du har brug for det – for eksempel når du skal børste tænder eller nyde et måltid mad. Desuden er skinnerne gennemsigtige, og der sidder hverken skruer eller ståltråd på dem. Det gør dem så diskrete at se på, at de færreste overhovedet vil lægge mærke til det, når du har dem på. 

Hvis du går med tanker om at få rettet tænder, så kontakt os for at få en konsultation. Her vurderer vi i samråd med dig på vores klinik, hvad Invisalign kan tilbyde dig. Du får altid en grundig undersøgelse og samtale med os, inden vi begynder et behandlingsforløb med Invisalign, for at du kan være helt tryg ved behandlingen.

Vil du vide mere om, hvad vi tilbyder inden for tandretning, så læs her eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. Vi vender hurtigt tilbage!

Skræddersyet behandlingsforløb

Det er forskelligt fra person til person, hvor længe behandlingen, for behandlingen er nøje tilpasset til netop dit tandsæt.
Hvis du vil vide mere om Invisalign og hvorvidt det er den rette tandregulering for dig, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe eller udfylde kontaktformularen her på siden. Du kan også tage smilvurderingen for at finde ud af, om Invisalign er noget for dig.

 


Hvordan virker Invisalign?

Invisalign er en behandlingsmetode, der er skræddersyet til dig. Skal du have rettet tænder med Invisalign, vil vi først tage et aftryk af dine tænder og derudfra vil vi udarbejde din behandlingsplan. Næste skridt bliver at lave de specialfremstillede, gennemsigtige skinner. Så snart selve behandlingen starter, skal du bære hver sæt skinner i en periode på to uger.

Skinnerne er fremstillet, så hvert par rykker dine tænder en lille smule mere på plads. For hver gang du får et nyt sæt skinner på, har dine tænder bevæget sig en anelse mere frem imod deres ønskede, endelige position. Undervejs indkalder vi dig til regelmæssige eftersyn, så vi er sikre på, at tænderne rykker sig præcis som de skal.


Læs Tandlægerne I Carlsro I/S anmeldelser på Facebook
Tandlægerne I Carlsro I/S har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 21anmeldelser.

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.