Akut tandbehandling

– hvis uheldet er ude

Kontakt os fra morgenstunden – Så finder vi en akut tid til dig på vores tandklinik i Rødovre

Hos Tandlægerne i Carlsro ved vi, at akutte tandsmerter ikke tager højde for, om det helligdag eller midt om natten, men kan opstå fra det ene øjeblik til det andet og ofte uden for almindelige åbningstider.

Oplever du akutte tandsmerter? Kontakt klinikken fra morgenstunden og vi vil afhjælpe smertetilstande samme dag. Jo før på dagen du ringer, jo før kan vi finde en tid til dig. Beskriv gerne dine symptomer, når du kontakter os, så vi kan forberede os på dit besøg, og afhjælpe dine smerter hurtigt og effektivt.

Når du har ringet til os og fået en tid, er der flere forskellige ting, du kan gøre for at holde smerterne i skak. Her får du vores bedste tips til, hvordan du skal forholde dig, mens du venter på at komme til i vores klinik nær Rødovre Centrum.

Generelle råd i forbindelse med akut henvendelse

Tandpine:
Rens munden med vand. Forsøg desuden rensning med tandtråd, da årsagen kan være madrester mellem tænderne. Hvis tandpinen er vedvarende skal du hurtigst muligt kontakte os.

Bid i tunge eller læbe:
Brug en ren klud som presse på området, og pres indtil blødningen stopper. Reducer hævelsen med et koldt omslag. Hvis blødningen ikke stopper, bør du kontakte os eller tage direkte på skadestuen.

Knækket/brækket tand:
Rens området med vand for at fjerne snavs/skidt. Et koldt omslag vil dæmpe hævelsen. Husk at gemme tanden eller fligen af tanden og medbring den til os, da vi måske vil være i stand til at lime tanden eller stykket på igen.

Brud på kæben:
Undgå at bevæge kæben. Kontakt os eller tag direkte til 118. Brug et koldt omslag til dæmpe smerten.

Læs Tandlægerne I Carlsro I/S anmeldelser på Facebook

Tandlægerne I Carlsro I/S har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 21anmeldelser.

Udenfor klinikkens åbningstid henvises der til:

Tandlægevagten i København

Oslo Plads 14

2100 København Ø

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.