Rodbehandling i Rødovre

Rodbetændelse opstår i de fleste tilfælde ved, at en tands nerve dør på grund af bakterieindtrængen som følge af et stort hul (caries) eller på grund af et slag på tanden.

Affaldsstoffer fra den døde nerve siver ud i omgivelserne, og der kommer en knoglenedbrydning omkring rodspidsen. Når man rodbehandler, fjerner man den døde nerve og desinficerer roden, hvilket kan tage flere behandlingsseancer. Efter endt desinficering bliver tanden fyldt med noget pasta og nogle små points.

Laser ved rodbehandling

Ved rodbehandling af en tand hvor nerven fjernes i din tand, f.eks. ved profund caries (dyb caries/hul som når ned til nerven) eller ved betændelse ved en rodspids, bruger vi nu også laser som en del af behandlingen. Når selve nerven er fjernet manuelt, fjerner vi alle bakterierne i tandens rodkanalerne ved hjælp af laser, hvorved vi opnår et langt bedre resultat.

Prisen på en rodbehandling

De fleste tænker, at en rodbehandling kan være en bekostelig affære – og det har de for så vidt også ret i. Men opdager du problemet i tide, vil vi kunne hjælpe dig – og i mange tilfælde vil vi kunne undgå at skulle igennem den helt store tur.

Prisen på din rodbehandling afhænger af din situation, og den vil typisk ligge et sted mellem 1000-3000 kr.

Ved mistanke om rodbetændelse – book en tid

Mistænker du, at du har begyndende rodbetændelse, eller kan du tydeligt mærke, at der er noget galt i en tand, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 36 70 31 67 og bestil en tid. Selvom det kan være fristende at udskyde, bliver det kun værre af at vente.

Læs Tandlægerne I Carlsro I/S anmeldelser på Facebook

Tandlægerne I Carlsro I/S har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 21anmeldelser.