Har du tandpine? Få en akut tandlægetid hos os

Der er intet som en omgang tandpine, der kan ødelægge det gode humør. Smerter, ømhed og ubehag er blot nogle af de ting, en tandpine bringer med sig. Ofte kan det virke som om, at tandpine opstår på de værst tænkelige tidspunkter, netop som du havde planer og dermed ikke tid til at tænke på smerter i en tand. Desværre er de smerter, der er forbundet med tandpine ofte så uudholdelige, at de kommer til at sætte dagsordenen. Dét er der ingen, som fortjener!

Tandpine forsvinder ikke af sig selv

På trods af at vi bliver bedre og bedre til at opretholde en god daglig tandpleje, er det ikke alle, der formår at yde den forebyggende indsats, det kræver at holde en tandpine fra døren. Oftest opstår tandpine på grund af et ubehandlet hul i en tand, hvor bakterier har fundet vej ind til nogle af tandens nerveender. Tandpine kan desuden opstå i forbindelse med tandrodsbetændelse, paradentose og tandbylder.

Uanset hvad der ligger til grund for en tandpines opståen, kommer du ikke uden om at tage tyren ved hornene. Tandpine forsvinder nemlig ikke af sig selv, hvorfor du må søge professionel hjælp. Af denne grund lægger vi hos Tandlægerne I Carlsro vægt på, at du kan få akut tandbehandling, hvis uheldet er ude. Jo før du ringer, desto hurtigere kan vi finde en tid til dig og komme dine smerter til livs.

Dog er det vigtigt at huske på, at langt de fleste tilfælde af tandpine kan undgås gennem korrekt og grundig forebyggelse. Børster du dine tænder grundigt, regelmæssigt bruger tandtråd, og henvender dig til din tandlæge, hvis du opdager noget unormalt, undgår du langt hen ad vejen uforudsete tandgener såsom tandpine. Har du spørgsmål til generel tandpleje, således at du undgår at blive ramt af tandpine, er du velkommen til at kontakte os hos Tandlægerne i Carlsro.

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.