Få et tandimplantat i Rødovre

De fleste af os lærer allerede fra barnsben, at vi skal passe godt på vores tænder. Naturlige tænder er nemlig unikke, og de kommer ikke igen, hvis vi mister dem. Dette er altid vigtigt at huske på, men ikke desto mindre findes der i dag – hvis uheldet er ude – et godt alternativ til naturlige tænder.

Hos Tandlægeklinikken i Carlsro gør vores moderne teknikker og professionelle arbejdsmetoder os i stand til at erstatte en manglende tand med et tandimplantat i Rødovre.  

Har du mistet en tand? Eller er en af dine tænders tilstand så dårlig, at den skal fjernes? Så er et tandimplantat en god og funktionel løsning, der langt hen ad vejen vil give dig følelsen af din naturlige tand tilbage.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat erstatter en naturlig tandrod med en kunstig tandrod i metallet titanium. Denne kunstige tandrod bores ind i kæbebenet, hvor den – grundet metallets gode egenskaber – vil tilpasse sig det levende knoglevæv og indgå i en naturlig forbindelse.

Tandimplantatet udgør fundamentet for påsætning af en krone, en bro eller en protese. Hvilken af disse tre muligheder, der er den mest optimale for dig, beslutter vi sammen under den grundige forundersøgelse.

Kan jeg få et tandimplantat?

I udgangspunktet kan alle over 18 år få et tandimplantat i Rødovre. Denne nedre aldersgrænse skyldes, at implantater ikke må sættes i kæbebenet, før kæben er fuldt udvokset.

Allerede når du lige har fået indopereret et tandimplantat, starter din opgave med at passe på samt at maksimere dit implantats holdbarhed. Der er nemlig en række faktorer, der har direkte betydning for prognosen af implantater.

Ønsker du at give din protese de bedste betingelser for at være i din kæbe i længst mulig tid, bør du undgå rygning, fokusere på at opretholde en god mundhygiejne og ikke mindst regelmæssigt gå til kontrolbesøg hos os for at opdage eventuelle problemer, inden de udvikler sig.

Implantatbehandling er længerevarende proces, og kunne du tænke dig at få et mere indgående kendskab til de enkelte trin i behandlingen, er du velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.