Akut tandlæge – din tryghed

Har du prøvet at knække en tand? Eller har du oplevet at have tandpine? Så ved du også, hvor værdifuldt det er, at have en akut tandlæge ved hånden, når du har allermest brug for hjælp.

Tandskader– og smerter har nemlig en tendens til at ramme, når du mindst venter det, og tit og ofte også på ulejlige tidspunkter. I sådanne situationer er det alfa og omega at have en god tandlæge, der tilbyder hjælp i akutte tilfælde, og det er netop, hvad vi gør hos Tandlægerne i Carlsro.

Hvornår er akut tandlægehjælp nødvendigt?

Vi er alle forskellige, når det kommer til tolerancer og smertetærskel. Derfor håndterer vi også ofte problemer med tænderne forskelligt, men under alle omstændigheder råder vi dig til at søge akut tandlæge, hvis du:

  • Har slået en tand helt eller delvist ud
  • Har knækket et stykke af en tand
  • Har en løs krone – eller hvis du har mistet en krone
  • Tabt en fyldning
  • Har voldsom tandpine

Fælles for mange af disse tilfælde er, at hvis de ikke behandles i tide, risikerer du at forværre situationen. Med andre ord gælder det, at jo hurtigere du kommer akut til tandlæge, desto lettere forløber behandlingen. Derfor er det ligeledes essentielt for dig, som lider af tandlægeskræk, at du kontakter din tandlæge hurtigst muligt – husk på at vi giver smertefri behandling!

Det er vigtigt at huske på, at det altid er bedre at kontakte din tandlæge en gang for meget end en gang for lidt, og samtidig er det ligeledes vigtigt at understrege, at det aldrig er entydigt, hvornår akut tandlægehjælp er nødvendigt.

Derfor er akut tandlægehjælp vigtig

I vores bestræbelser på at hjælpe dig bedst muligt, har det afgørende betydning, at du tager akut kontakt. Har du eksempelvis slået et stykke af din tand, kan en hurtig reaktion nemlig forbedre mulighederne for, at det afslåede stykke kan sættes på igen.

Har du interesse i hurtigt at komme på benene igen, hjælper vi som akut tandlæge gerne dig, når uheldet rammer! Det eneste du skal gøre, er at kontakte os!

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.