Tandlæge Valby

Har du behov for en kompetent og behagelig tandlæge nær Valby? Så er Tandlægerne i Carlsro en køretur værd. I vores tandklinik nær Valby får du kvalitetsbevidst og smertevenlig behandling. Kontakt os i dag for at bestille tid, så vi sammen kan sikre dine tænder for resten af livet.    

Hos Tandlægerne i Carlsro, blot en kort køretur fra Valby, har vi billige priser og en professionel behandling af alle vores kunder. Derfor kan en tur ud til Tårnvej 219 st hurtigt blive alle pengene værd. Vi giver et uforpligtende tilbud til alle vores kunder, og derfor binder du dig ikke ved at komme ind i vores tandklinik og snakke om din tandlægebehandling. Priserne på vores behandlinger er konkurrencedygtige, og samtidig benytter vi os af det nyeste og mest moderne tandlægeudstyr i branchen. Dette sikrer dig, at du altid bliver behandlet hurtigt og effektivt og derfor kan vi undgå spildtid i din hverdag. Hvad end du kommer fra Rødovre eller Valby, finder vi let en tid, der passer ind i din kalender.  

Fordele ved Tandlægerne i Carlsro

Stort udvalg af ydelser under samme tag.

Vores klinik er stor og moderne, og vores personales færdigheder spænder bredt. Som tandlæge nær Valby og andre områder i Storkøbenhavn tilbyder vi altså flere og langt mere effektive behandlingsformer under samme tag end så mange andre tandlæger i dit Valby 2500 lokalområde.

Hurtigt og effektiv behandling nær Valby

Vi tilbyder hurtig og effektiv behandling, der gør at du i stedet kan bruge din tid på det, du har lyst til – Der er ingen lange køer hos os, og vi finder hurtigt en tid til dig.

Vores redskaber bruges af de førende tandlæger i blandt andet USA og består f.eks. af laser og digitalt panoramarøntgen, så vi kan yde den bedste service.

Smilet tilbage

Er dine tænder ikke længere hvide? Hos Tandlægerne i Carlsro kan vi give dig dit smil tilbage. Vi arbejder udelukkende med dokumenterede behandlinger, der har det formål at give dig helt hvide tænder, hvis resultatet holder i længden.

Når du bliver patient i vores tandlægeklinik, er det essentielt for os, at du altid føler dig velorienteret om dit forløb hos os. Vi mener, at vores patienter bliver mere trygge, hvis der er en god dialog mellem tandlæge og patient hele vejen igennem forløbet. Første besøg i klinikken vil derfor altid være et lidt længere besøg, fordi vi skal have tid til at lære dig og din mund at kende, således at vi kan behandle dig effektivt og sikkert i fremtiden.

Fokus på at afhjælpe tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, vil vores blide behandlingsmetoder og behagelige atmosfære gøre, at du vil være mere end glad for at tage turen fra Valby til Rødovre. Hos Tandlægerne i Carlsro tilbyder vi de bedste bedøvelser og arbejder kun med teknikker, som gør at smerte ikke finder sted under behandlingen. Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder altid at føle sig trygge når de sidder i stolen hos os, og det gør vi alt for at sikre os.

Kontakt din tandlæge nær Valby

Du finder vores klinik på Tårnvej 219 st, 2610 Rødovre, en adresse du let finder, hvad end du kommer i bil eller med offentlig transport fra Valby.

Kommer du i bil, finder du let en parkeringsplads på en af de 2.700 gratis parkeringspladser i Rødovre Centrum, som vi ligger i gå-afstand fra. Benytter du dig i stedet af offentlig transport, kan du tage B-toget fra Valby st., stå af på Brøndbyøster st., tage bus 13 mod Bellahøj Borups Allé og stå af på Tårnvej, hvorfra der kun er 200 meter til du kan træde ind i vores klinik.

Ønsker du en kompetent tandlæge nær Valby er Tandlægerne i Carlsro altså et sikkert valg. Kontakt os i dag for at bestille en tid i vores klinik, vi ser frem til at møde dig.

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.