Tandlæge Hvidovre

Søger du en professionel tandlæge nær Hvidovre, der tilbyder et stort udvalg af behandlinger til faste lave priser? Så er Tandlægerne i Carlsro et sikkert valg. Vores klinik ligger blot en kort køretur fra Hvidovre, så kontakt os i dag, så vi sammen kan finde en tid, der passer ind i din kalender.

Fordelene ved at være patient hos os

Tandlægerne i Carlsro er en stor og moderne klinik, der ligger et stenkast fra Hvidovre-området, og derfor bør du overveje os, når du skal bestille din næste tandlægetid.

Vores hyggelige klinik har adresse centralt i Rødovre, lige ved indkøbscenteret Rødovre Centrum. Klinikken ligger derfor kun en kort køretur fra Hvidovre, og det er derfor let at komme til tandlæge – både hvis du foretrækker at tage bilen eller den offentlige transport. Vi er køreturen værd, fordi vi aldrig går på kompromis med vores service. Vi leverer kompetent tandlægeservice til konkurrencedygtige priser, og vi glemmer aldrig, at det er patienten og dennes ønsker der er i fokus!

Over 12 specialister i samme bygning

Tandlægerne i Carlsro har mange specialister og eksperter samlet under ét tag. Vi har over 12 ansatte og råder over noget af markedets bedste udstyr, hvilket bevirker, at vi kan klare det hele selv, uden at skulle henvise til andre klinikker. Vi tilbyder alt fra tandrensning til fjernelse af visdomstænder, og i alle vores behandlinger arbejder vi skånsomt, så patienten føler så lidt ubehag som overhovedet muligt. 

Når det kommer til at vælge den rette tandlæge, er det vigtigt at huske på, at pris ikke er alt. Tandlægerne i Carlsro er ikke de billigste på markedet, men til gengæld lover vi, at det arbejde vi udfører på vores patienter altid er helt i top. Derfor har du heller ikke behov for at komme tilbage og få rettet op på f.eks. løse tænder, kroner, broer eller lignende. Vi udfører vores tandlægearbejde ordentligt –  hver gang! Dette kan vi blandt andet sikre, fordi vi sætter god tid af til at analysere og snakke med alle vores kunder, før vi starter behandling. God kommunikation er vejen til et godt samarbejde mellem tandlæge og patient, og gør det muligt for dig som patient at lægge dig i tandlægestolen uden frygt.

Kontakt din tandlæge nær Hvidovre

Tandlægerne i Carlsro har adresse på Tårnvej 219 st, 2610 Rødovre, hvilket gør det let for dig som patient at komme til og fra i forbindelse med en tandlægetid, hvad end du kommer i bil eller med offentlig transport fra Hvidovre. Benytter du dig af offentlig transport, kører bus 132 mod Tingbjerg Gavlhusvej direkte fra Hvidovre st. til shoppingcenteret Rødovre Centrum, som ligger lige ved siden af vores klinik. Kommer du kørende er der rig mulighed for at parkere bilen på en af de 2.700 gratis parkeringspladser, som du finder i Rødovre Centrum.

Skal du finde en professionel og kompetent tandlæge nær Hvidovre, håber vi derfor at du vil tænke på os. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at byde dig indenfor i klinikken til en behagelig konsultation.

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.