Tandlæge Herlev

Velkommen til din Tandlæge nær Herlev

Hvorfor bør du vælge os?

Vi går højt op i, at alle patienter oplever, at det er rart at gå til tandlægen. I vores behandlinger har vi derfor fokus på omsorg og hensyn, og det er altid den enkelte patient, der er i centrum. Vores behandlinger udføres af erfarne tandlæger, som sikkert og smertefrit sørger for, at du kan bevare et sundt og smukt tandsæt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Tandlægerne i Carlsro tilbyder vi en bred vifte af forskellige tandbehandlinger, og vi kan hjælpe dig med alt fra almindelige tandeftersyn, kosmetiske tandbehandlinger til rodbehandlinger mm. Vi er en familietandlæge og har stor erfaring med behandling af børn.

Vi ved også, at mange ikke bryder sig om at gå til tandlægen. Men, det behøver ikke at gøre ondt at gå til tandlægen. For at sikre at du kan få en så smertefri behandling som muligt, tilbyder vi de mest effektive bedøvelsesmetoder.

Husk dit tandlægebesøg og spar penge

Husker du at besøge din tandlæge regelmæssigt, kan der rent faktisk være penge af spare. De fleste vil opleve, at det kun er en kort investering at undgå tandeftersyn, da det på lang sigt vil ende med at give store og dyre gener. Du kan altid besøge vores prisoversigt, hvor du finder vores faste priser og faste tilbud.

Hurtigt og nemt at komme til klinikken

Hvad end du er i bil eller tager det offentlige, er det både nemt og hurtigt at komme til vores klinik, som ligger i centralt i Rødovre.

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.