Tandlæge Brønshøj

Er du på udkig efter en tandlæge tæt på Brønshøj?

Vores mål er, at vores patienter går glade fra vores klinik med et sundt og smukt smil. For at sikre at du er i de bedste hænder, er klinikkens personale altid opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder indenfor tandlægefaget. På den måde vil du altid få de bedste svar, og vi kan altid give dig lige netop den behandling, som du har brug for.
Hvad tilbyder klinikken?

Folk kommer til tandlægen med meget forskellige problemer. Nogle fordi de har ondt i tænder eller tandkød, andre fordi de ikke er tilfredse med tændernes udseende og nogle helt tredje, fordi de blot skal have et traditionelt tandeftersyn. For at kunne hjælpe vores patienter så godt som muligt har vi speciale indenfor et bredt udvalg af tandbehandlinger. Det betyder, at du har mulighed for at vælge mellem flere og mere avancerede tandbehandlinger i samme klinik.

Du kan altid læse vores behandlingsoversigt eller ringe på tlf.: 70 89 65 56, hvis du er i tvivl om, hvad vi kan gøre for dig.

Du bestemmer selv, hvordan prisniveauet skal ligge

Er du bekymret for priserne, kan det være en fordel, at du selv har mulighed for at bestemme hvilke prisniveau, som du foretrækker. Hos Tandlægerne i Carlsro tilbyder vi nemlig både de billige og de bedre behandlinger. Der er derfor ikke nogen grund til at udskyde dit tandlægebesøg. Du er altid velkommen til at danne dig et indtryk af vores priser ved at besøge vores prisoversigt.

Det er dejlig nemt at komme til tandlæge

Det er både bekvemt og nemt at komme til vores rolige klinik, der har en praktisk beliggenhed centralt i Rødovre. Der er både mulighed for at benytte offentlig transport, tage en frisk cykeltur, eller du kan køre afsted i bilen.

Ring til os på

+45 36 70 31 67

Eller skriv en besked til os her:

Udfyld formularen,
så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.