Tandregulering Rødovre

Få rettet dine tænder – det er aldrig for sent

Er du utilfreds eller ligefrem plaget af måden, dine tænder ser ud på? Fordi de altid har været eller ved et uheld er blevet skæve? Fordi du har store mellemrum mellem nogle af dine tænder? Eller simpelthen fordi, du er for flov over dine tænder til at smile?

Der er flere mulige løsninger, som hurtigt vil gøre dine tænder meget pænere – så du føler dig som et nyt menneske og har lyst til at smile igen.

tandregulering rødorvre

 

 

 

 

Den traditionelle:

Vores tandlæge står for behandlingen, hvor du får en traditionel tandbøjle, som kan rette de fleste typer af tandstillinger. Sådan en bøjle kan du både få i metal – ”togskinnerne” som du nok kender – eller i porcelæn, som giver et langt mere diskret og naturligt look, og som de fleste voksne vælger.

Den hurtige:

Inman Aligner er perfekt til dig, der ønsker at rette simple skævheder i dine forreste tænder. Ved hjælp af fjedre, der er fastgjort til gennemsigtige plastbøjler, får du skabt markante resultater på kun 6 til 12 uger. Behandlingen kombineres ofte med plast og blegning.

Få meget mere at vide på www.inmanaligner.com/dk/

Tandregulering Invisalign:

Vi er nu certificeret i Invisalign.

invisalign-logo-no-strapline-png-format-colour

profiles-braces-aligner-jpg-format-colour

Få meget mere at vide på www.invisalign.dk

Tandregulering med Invisalign

Få et smukkere smil uden fast bøjle
Det er aldrig for sent at få rettet dine tænder. Hvis du er ked af, at dine tænder er skæve eller har du et stort mellemrum mellem tænderne, er der hjælp at hente.

De fleste voksne mennesker fravælger tandregulering, fordi de ikke har lyst til at få en fast bøjle. Både fordi det ikke ser så pænt ud, og fordi det er en ufleksibel løsning, der gør det sværere at rense tænderne effektivt på egen hånd.

Fuld fleksibilitet med Invisalign

Løsningen hedder Invisalign. Med denne metode får du en effektiv behandling, der diskret retter dine tænder til ved hjælp af en række aftagelige, gennemsigtige skinner. Det betyder, at du kan opretholde din sædvanlige livsstil, for skinnerne virker stort set usynlige og kan tages ud, når som helst du vil, for eksempel når du skal spise eller børste tænder. Det har aldrig været nemmere at få rettet tænder uden at gå på kompromis med omhyggelig tandhygiejne, og uden du behøver at føle dig generet eller pinligt berørt over at bære tandbøjle – dine omgivelser vil slet ikke bemærke det!

Hvordan virker Invisalign?

Invisalign er en behandlingsmetode, der er skræddersyet til dig. Skal du have rettet tænder med Invisalign, vil vi først tage et aftryk af dine tænder og derudfra vil vi udarbejde din behandlingsplan. Næste skridt bliver at lave de specialfremstillede, gennemsigtige skinner. Så snart selve behandlingen starter, skal du bære hver sæt skinner i en periode på to uger.

Skinnerne er fremstillet, så hvert par rykker dine tænder en lille smule mere på plads. For hver gang du får et nyt sæt skinner på, har dine tænder bevæget sig en anelse mere frem imod deres ønskede, endelige position. Undervejs indkalder vi dig til regelmæssige eftersyn, så vi er sikre på, at tænderne rykker sig præcis som de skal.

Skræddersyet behandlingsforløb

Det er forskelligt fra person til person, hvor længe behandlingen, for behandlingen er nøje tilpasset til netop dit tandsæt.
Hvis du vil vide mere om Invisalign og hvorvidt det er den rette tandregulering for dig, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe eller udfylde kontaktformularen her på siden. Du kan også tage smilvurderingen for at finde ud af, om Invisalign er noget for dig.

Læs Tandlægerne I Carlsro I/S anmeldelser på Facebook

Tandlægerne I Carlsro I/S har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 21anmeldelser.