Faste priser og faste tilbud

Priser

Det er kun en mindre del af de behandlinger, som vi tilbyder, som vi rent faktisk selv har indflydelse på prisen af. De fleste er bestemt af sygesikringsoverenskomsten, og du kan se priserne her.

Som alle andre er vi nødt til at opgive vores priser i et interval. Det er nødvendigt, da det ikke er muligt at sammenligne eksempelvis to huller i to tænder. De er aldrig ens og kræver forskellige tilgange, materialer og materialemængder. Tidsforbruget er også individuelt fra tand til tand. Når vi har undersøgt dine tænder, kan vi give dig et fast tilbud.

Sygeforsikringen “danmark”

Danmark SygeforsikringDet vil ofte være en god idé at være medlem af Sygeforsikringen ”danmark”. Du kan læse mere om, hvor meget der gives i tilskud til tandbehandling til børn her og til voksne her. Der ydes også tilskud til tandprotetisk arbejde. Se tilskudsmulighederne her.

Prisinformation vedr. tandbehandling på klinikken

Vores priser er i henhold til sygesikringsoverenskomsten mellem Dansk Tandlægeforening og Sundhedsstyrelsen.

Tandlægerne Carlsro oplyser priser på tandbehandling på sundhed.dk:

Se vores priser

Se Sundhedsstyrelsens regler for tilskud til tandbehandling:

Se regler for tilskud

KRONEkonto

Krone KontoNår du skal have lavet en større tandbehandling, dækker de eksisterende tilskudsordninger ofte kun delvist eller slet ikke. KRONEkonto giver dig mulighed for at få råd til sunde tænder. Læs mere her.