Moderne tandregulering med Invisalign

Usynlig tandregulering, udtagelig bøjle og utrolige resultater. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det netop dette, der kendetegner tandregulering med Invisalign.

Hos Tandlægerne i Carlsro giver vi dig mulighed for at få reguleret dine tænder på moderne vis ved brug af Invisalign. På denne måde undgår du den ofte meget synlige og generende togskinne, der benyttes i traditionel tandregulering, mens du samtidig får rettet dine tændere langt nemmere og mere bekvemt end nogensinde før.

Slip af med skæve tænder

Invisalign er et skinnesæt bestående af gennemsigtige og aftagelige plastskinner. Disse skinner fremstilles specielt til dit tandsæt, således at du slipper af med dine skæve tænder på så optimal vis som overhovedet muligt.

Hver skinne vil gennemsnitligt rette dine tænder 0,25 mm. Forskellige skinner vil påvirke bestemte tænder, og samlet set vil skinnerne dermed gradvist rette alle dine tænder i munden.

Tandregulering – skridt for skridt

  1. Indledende konsultation
  2. Der tages aftryk samt røntgenbilleder af dine tænder
  3. Herudfra laves et specialfremstillet skinnesæt til dig
  4. Når du modtager skinnesættet, tager du første skinne i brug
  5. Du bærer skinnen hele dagen med undtagelse af, når du skal spise og børste tænder
  6. Skinnen bæres 20-22 timer i døgnet
  7. Skinnen rengøres to gange dagligt
  8. Hver 14. dag skifter du skinne
  9. Gå regelmæssigt til konsultation hos tandlægen
  10. Du fortsætter med at skifte til ny skinne, indtil det ønskede resultat er opnået

Tandregulering med Invisalign er individuel, og behandlingstiden afhænger i høj grad af kompleksiteten af behandlingen. Antallet af skinner i skinnesættet, og dermed også behandlingens varighed varierer i høj grad fra person til person, men tandregulering med Invisalign varer typisk mellem 6 og 18 måneder.

Kunne du tænke dig at gribe denne gode mulighed for at få de flotte tænder, du altid har drømt om, er du velkommen til at kontakte os, således at vi sammen kan finde ud af, hvordan Invisalign kan hjælpe dig.

Læs Tandlægerne I Carlsro I/S anmeldelser på Google

Tandlægerne I Carlsro I/S har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser.