Invisalign København

Smukke tænder med tandretning nær København

Er du ked af, at dine tænder er skæve? Overvejer du at få rettet tænder, men vil du ikke begrænses af en fast bøjle? Så er Invisalign måske løsningen for dig.

Invisalign er tandregulering, der er skræddersyet til dig. Ved hjælp af en række specialfremstillede, gennemsigtige skinner bliver dine tænder gradvist skubbet på plads, så du får lige tandrækker og et smukt, naturligt smil.

Tandregulering med Invisalign nær København

Vi tilbyder tandretning med Invisalign i Rødovre ikke langt fra København – en ideel løsning til dig, der ønsker flotte, lige tænder uden at gå på kompromis med din livsstil eller mundhygiejne. Hvor en fast bøjle kan være et problem, når det gælder grundig tandrensning, fordi du ikke kan fjerne bøjlen under måltider eller ved tandbørstning, tilbyder Invisalign fuld fleksibilitet. Behandlingen foregår ved, at du får udleveret et sæt Invisalign skinner på vores klinik i Rødovre nær København med to ugers intervaller.

Skinnerne er specielt fremstillet til netop dine tænder, og ved hvert par skinner, som du skal bære døgnet rundt, bliver dine tænder nænsomt udsat for et blidt pres, der skubber dem ind i den ønskede position. Resultatet bliver et helt forandret tandsæt, hvor tænderne står smukt på række, skæve tænder sidder lige og store mellemrum mellem tænderne er væk. Alt sammen ved hjælp af skånsom tandregulering, hvor du endda bevarer fuld kontrol og fleksibilitet.

Gennemsigtige skinner der kan tages ud

Skinnerne er aftagelige, derfor kan du altid fjerne dem, når du har brug for det – for eksempel når du skal børste tænder eller nyde et måltid mad. Desuden er skinnerne gennemsigtige, og der sidder hverken skruer eller ståltråd på dem. Det gør dem så diskrete at se på, at de færreste overhovedet vil lægge mærke til det, når du har dem på. Væk er altså pinlighedsfaktoren ved at gå med synlig bøjle!

Hvis du går med tanker om at få rettet tænder, så kontakt os for at få en konsultation. Her vurderer vi i samråd med dig på vores klinik, hvad Invisalign kan tilbyde dig. Du får altid en grundig undersøgelse og samtale med os, inden vi begynder et behandlingsforløb med Invisalign, for at du kan være helt tryg ved behandlingen.

Vil du vide mere om, hvad vi tilbyder inden for tandretning, så læs her eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. Vi vender hurtigt tilbage!

Læs Tandlægerne I Carlsro I/S anmeldelser på Facebook

Tandlægerne I Carlsro I/S har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser.