Invisalign – Få rettet tænderne med usynlig bøjle

Tandregulering med Invisalign gør det muligt at få rettet din tænder effektivt med en usynlig og udtagelig bøjle. Invisalign er en innovativ serie af specialfremstillede plastskinner, som gør det muligt for dig gradvist at få rettet dine tænder i løbet af 6-18 måneder. Her undgår du den generende og synlige togskinne, som oftest benyttes til traditionel tandregulering, og du får lige og flotte tænder på nemt og bekvemt vis.

Mange patienter foretrækker Invisalign som behandlingsform

Hos tandlægerne i Carlsro har vi særdeles gode erfaringer med denne moderne form for tandregulering. Mange af vores patienter foretrækker dette alternativ, da de således slipper for generne, der normalvis er forbundet med en bøjle. Med Invisalign har man nemlig udviklet en behandlingsform, hvor langt de fleste ulemper ved tandregulering undgås.

Fordelene ved Invisalign

  • De usynlige plastskinner er meget diskrete og derfor mindskes de kosmetiske gener
  • Behandlingsmetoden er enkel og skånsom
  • Skinnerne er aftagelige, og du slipper derfor for at skulle spise og drikke med bøjle på. Desuden gør dette det nemmere at renholde dine tænder i forbindelse med tandreguleringen
  • Som del af den virtuelle behandlingsplan, er det muligt for dig at se, hvordan slutresultatet forventes at blive

Hvem henvender Invisalign sig til?

Invisalign som behandlingsform henvender sig til alle, der drømmer om lige og jævne tandrækker. Disse gennemsigtige skinner kan afhjælpe alt lige mellemrum mellem tænderne, til underbid, krydsbid og overbid. Behandlingstiden varierer fra person til person, da dette afhænger af den enkelte behandlings kompleksitet. For at sikre, at vores klienter opnår det optimale resultatet, så påbegynder vi ethvert behandlingsforløb med en grundig undersøgelse og konsultation. Derved sikrer vi os, at Invisalign er den rette tandretningsmetode til den pågældende kundes problem.

Hvis du ønsker at høre mere om Invisalign som behandlingsform, eller vide mere om de mange fordele, der er forbundet med denne moderne metode, så er du meget velkommen til at kontakte vores tandklinik i Rødovre.